ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: Ο Αγκουέρο παραδέχτηκε ότι έκανε χέρι στο τρίτο γκολ

Manchester City's Sergio Aguero celebrates after scoring the opening goal of the game during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's Sergio Aguero celebrates after scoring the opening goal of the game during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-1 την Άρσεναλ με το 14ο χατ τρικ του Σέρχιο Αγκουέρο στους "Πολίτες", ο οποίος μετά το ματς παραδέχθηκε ότι έκανε χέρι στο τρίτο τέρμα της ομάδας του. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Άρσεναλ στο "Etihad" νικώντας με 3-1 και τον Κουν Αγκουέρο να σημειώνει το 14ο χατ-τρικ της καριέρας του με τη γαλάζια φανέλα. Πλέον, η ομάδα του Μάντσεστερ βρίσκεται στο -2 από την Λίβερπουλ και οι "Κόκκινοι" νιώθουν την ανάσα των έτερων διεκδικητών του τίτλου πιο έντονα από ποτέ.

Στα 50'' δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα ο Αγκουέρ άνοιξε το σκορ, η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 11' με τον Κοσιελνί, αλλά ο Αργεντινός σκόραρε στο 43' και στο 61', διαμορφώνοντας το 3-1 για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που συνεχίζει την καταδίωξη στους ρεντς.

Μιλώντας μετά τον αγώνα στο SkySports, έχοντας τον Φερναντίνιο στο πλάι του, ο Αγκουέρο παραδέχθηκε πως έκανε χέρι στο τρίτο γκολ. Συγκεκριμένα, έχοντας ένα ελαφρύ μειδίαμα την ώρα που μιλούσε, τόνισε πως νομίζε ότι η μπάλα βρήκε στο στήθος του, αλλά βλέποντάς το στην τηλεόραση, η μπάλα βρήκε στο χέρι του και κατέληξε στα δίχτυα.

AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ