ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Αποζημιώνει όσους έπεσαν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Μάντσεστερ Σίτι: Αποζημιώνει όσους έπεσαν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει την έρευνα σχετικά με το μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης νεαρών αθλητών και σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζει τις έρευνες και αποζημιώνει όσους έπεσαν θύμα.

Το μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε τον Νοέμβριο με καταγγελίες εις βάρος προπονητών ακαδημιών και σκάουτερ αγγλικών ομάδων συνεχίζει να σοκάρει τη Βρετανία, αφού ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που βγαίνουν να μιλήσουν για όσα συνέβαιναν τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ήδη, στη φυλακή για 31 χρόνια οδηγήθηκε Μπάρι Μπένελ, προπονητής ακαδημιών και σκάουτ που κρίθηκε ένοχος για 50 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης 12 παιδιών από το 1979 μέχρι το 1991.

Μεταξύ των ομάδων που ενεπλάκησαν στο συγκεκριμένο σκάνδαλο ήταν και η Μάντσεστερ Σίτι. Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του συλλόγου έχει ζητήσει από όσους έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να βγουν και να το πουν έστω και ανώνυμα.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε με σχετική της ανακοίνωση, ακόμα και σήμερα συνεχίζει τις έρευνες θέλοντας να δει ποιοι εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία τους στην ομάδα για να εκμεταλλευτούν ανήλικους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, η Μάντσεστερ Σίτι προχωρά σε αποζημίωση όσων έπεσαν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης με το ποσό που δίνει να ανέρχεται σε εξαψήφιο νούμερο.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016:

Ο Μπάρι Μπένελ είναι ο προπονητής-τέρας

Το σκάνδαλο που απειλεί το αγγλικό ποδόσφαιρο

Μπλεγμένος σε υπόθεση παιδεραστίας πρώην τεχνικός της εθνικής Αγγλίας

31 χρόνια κάθειρξης στον παιδεραστή Άγγλο προπονητή

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ