Μάντσεστερ Σίτι: Αποφεύγει τον αποκλεισμό από το Champions League

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Athletic", η Μάντσεστερ Σίτι θα αποφύγει τον αποκλεισμό από το Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς η UEFA αποφάσισε να την τιμωρήσει με πρόστιμο για την παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα συμμετάσχει κανονικά στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, σε περίπτωση, βέβαια, που πάρει την πρόκριση μέσω της Premier League ή αν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, καθώς η UEFA αποφάσισε να της επιβάλλει πρόστιμο για την παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play, όπως αποκαλύπτει με αποκλειστικό ρεπορτάζ το "Athletic".

H απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, ενώ θυμίζουμε πως  το 2014 θα έπρεπε να αποκλειστεί από τα ευρωπαϊκά κύπελλα και αντί αυτού της επιβλήθηκε πρόστιμο 60 εκατομμύριων ευρώ, το οποίο στη συνέχεια μειώθηκε σε 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν αποκαλύφθεί από τα Football Leaks, η Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία 7 χρόνια είχε κάνει εισροή 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της, παραβιάζοντας κανόνες του FFP που τιμωρούνται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσω υπερτιμημένων πακέτων χορηγίας. Ωστόσο, η Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε να την τιμωρήσει με πρόστιμο.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.