ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε τον Ρόντρι

Atletico Madrid's Rodri, right, and Monaco's Radamel Falcao run for the ball during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Paul White)
Atletico Madrid's Rodri, right, and Monaco's Radamel Falcao run for the ball during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι πια ο Ρόντρι ο οποίος ανακοινώθηκε από τους "Σίτιζενς" για τα επόμενα πέντε χρόνια με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να πληρώνει στην Ατλέτικο τη ρήτρα του.

Τον ήθελε εδώ και καιρό ο Πεπ Γκουαρντιόλα και τελικά τον απέκτησε. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Ερνάντες Κασκάντε ή απλά "Ρόντρι". Ο 23χρονος Ισπανός μέσος (1.91μ.) ανακοινώθηκε επίσημα από την Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για να τον κάνει δικό της η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 70 εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του 23χρονου μέσου με την ισπανική ομάδα. Ο Ρόντρι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ατλέτικο, όμως το καλοκαίρι το 2013 πήγε ως ελεύθερος στην ομάδα νέων της Βιγιαρεάλ. Εκεί βρήκε χρόνο συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και η Ατλέτικο αναγκάστηκε να πληρώσει πέρσι 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Βέβαια, ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε με 70 εκατομμύρια ευρώ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ρόντρι αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και είναι γνωστός για το δυναμικό του παιχνίδι. Πέρσι, ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον χρησιμοποίησε 47 φορές, τις περισσότερες εκ των οποίων ως βασικό και ο Ισπανός μέσος πέτυχε τρία γκολ και είχε και μία ασίστ.

Μάθε όλα τα τελευταία νέα των μεταγραφών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε ένα βίντεο με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ