ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Αγωνία για τον τραυματισμό του Αγκουέρο

Manchester City's Sergio Aguero reacts as he lies on the pitch injured during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad Stadium, in Manchester, England, Monday, June 22, 2020. (AP Photo/Martin Rickett,Pool)
Manchester City's Sergio Aguero reacts as he lies on the pitch injured during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad Stadium, in Manchester, England, Monday, June 22, 2020. (AP Photo/Martin Rickett,Pool) AP PHOTO/MARTIN RICKETT,POOL

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι εξαιτίας του τραυματισμού του Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα των "πολιτών" με την Μπέρνλι για την 30ή αγωνιστική της Premier League και άμεσα σήμανε συναγερμός, καθώς οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι θετικές.

"Δεν δείχνει καλό. Θα κάνει εξετάσεις, αλλά δεν φαίνεται καλό. Ταλαιπωρήθηκε τον περασμένο μήνα από ένα πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο ένιωσε ξανά και δεν είναι καλό αυτό. Οι γιατροί λένε πως θέλει χρόνο. Σίγουρα θα μείνει για κάποια παιχνίδια εκτός δράσης, αλλά την Τρίτη θα γνωρίζουμε περισσότερα. Θα δούμε", δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το τέλος του αγώνα.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε ο 32χρονος σούπερ σταρ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, το οποίο σημαίνει πως η Σίτι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στο Final-8 του Champions League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Ο Αγκουέρο έχει 23 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 32 αναμετρήσεις την εφετινή σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Martin Rickett,Pool

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ