ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μ.Σίτι: Το μεγάλο παράπονο του Γκιουντογκάν για την απόφαση του VAR

Manchester City players react at the end of the the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City players react at the end of the the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Σίτι στερήθηκε το τρίποντο στο ματς με την Τότεναμ ελέω της απόφασης του διαιτητή να μη μετρήσει το γκολ του Ζεζούς μετά από χρήση του VAR και ο Ιλκάι Γκιουντογκάν δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη χρήση της τεχνολογίας.

Το φάντασμα του VAR δεν λέει να εγκαταλείψει την Μάντσεστερ Σίτι. Πριν μερικούς μήνες η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Champions League καθώς μετά από χρήση του VAR δεν μέτρησε γκολ του Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Τότεναμ ενώ το απόγευμα του Σαββάτου η ιστορία επαναλήφθηκε ως φάρσα για τους "πολίτες".

Στο ίδιο γήπεδο και απέναντι στον ίδιο αντίπαλο σκόραραν στις καθυστερήσεις, στο πλαίσιο αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Premier League, μόνο που αυτή τη φορά το γκολ του Γκαμπριέλ Ζεζούς δεν μέτρησε καθώς το VAR είδε χέρι του Λαπόρτ λίγο πριν η μπάλα φτάσει στα πόδια του Βραζιλιάνου.

Όπως ήταν λογικό, η ακύρωση του γκολ έφερε γκρίνια, αντιδράσεις και παράπονα από πλευράς των πρωταθλητών Αγγλίας και έτσι μετά από την ειρωνία από πλευράς Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου, ήρθε και η τοποθέτηση του Ιλκάι Γκιουντογκάν, με τον Γερμανό μέσο να θέτει τον προβληματισμό του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

"Σήμερα, είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε την απόφαση του VAR. Όποιος επιθετικός κάνει χέρι, με πρόθεση ή μη, οδηγει στον καταλογισμό φάουλ; Και αν αμύνεσαι είναι όλα μιά χαρά;

Η μόνη ομάδα που βγαίνει ζημιωμένη είναι αυτή που επιτίθεται. Κατά τη γνώμη μου, ο κανονισμός πρέπει να αλλάξει", σχολιάσε χαρακτηριστικά ο μέσος των "πολιτών" μετά το 2-2 κόντρα στην Τότεναμ.

Φυσικά, η αντίδραση του Γκιουντογκάν μόνο ήπια μπορεί να χαρακτηριστεί σε σύγκριση με τον Ζεζούς πο έκανε έντονα παράπονα στον διαιτητή Μάικλ Όλιβερ για την απόφαση και χαρακτήρισε "σκ@τ@" το VAR.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Το VAR είχε πάει για καφέ στη φάση του Ρόντρι"
Ποτσετίνο: "Είμαι ερωτευμένος... με το VAR"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ