ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασμα Γκουαρδιόλα με αιχμές για διαιτησία!

Manchester City coach Pep Guardiola reacts during the group F Champions League soccer match between Hoffenheim and Manchester City at the Rhein-Neckar-Arena stadium in Sinsheim, Germany, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Manchester City coach Pep Guardiola reacts during the group F Champions League soccer match between Hoffenheim and Manchester City at the Rhein-Neckar-Arena stadium in Sinsheim, Germany, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Τι και αν νίκησε η Σίτι την Χόφενχαϊμ στο φινάλε; Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν έξαλλος με τη διαιτησία και έκανε παράπονα στη συνέντευξη Τύπου κάνοντας αναφορά στα περυσινά ματς με Μονακό και Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-1 την Χόφενχαϊμ με ανατροπή και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο Champions League τη φετινή σεζόν, ρεφάροντας κατά κάποιο τρόπο την ήττα της στην πρεμιέρα από την Λιόν εντός έδρας, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

Είχε παράπονα από τον διαιτητή για το καθαρό (όπως έδειξε το ριπλέι) πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του σε ανατροπή του Σανέ στο 73' μέσα στην περιοχή των Γερμανών και στη συνέντευξη Τύπου δεν άντεξε και πέταξε το γάντι στον άρχοντα του αγώνα με... στιλ.

"Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές. Θέλω να είμαι στον πάγκο μαζί με τους παίκτες μου στο επόμενο ματς.

Ξέρω τι συνέβη απέναντι στην Μονακό εντός έδρας πέρυσι και κόντρα στην Λίβερπουλ στα προημιτελικά.

Δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να μιλήσω, δεν θέλω να μιλήσω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καταλανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ