ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Κορονοϊός: Ο Γουόκερ έσπασε τρεις φορές την καραντίνα μέσα σε ένα 24ωρο!

Κορονοϊός: Ο Γουόκερ έσπασε τρεις φορές την καραντίνα μέσα σε ένα 24ωρο!
AP PHOTO/JON SUPER

Η εφημερίδα Sun αποκάλυψε πως ο Κάιλ Γουόκερ παραβίασε τρεις φορές το lockdown μέσα σε διάστημα 24 ωρών και ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέσω γραπτής δήλωσης.

Στο στόχαστρο και πάλι! Λίγο καιρό μετά το σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί στο Νησί, όπου είχε παραβιάσει τα μέτρα κατά του κορονοϊού κάνοντας ροζ πάρτι με δύο συνοδούς πολυτελείας, ο Κάιλ Γουόκερ είναι και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά επειδή αγνόησε το lockdown και έσπασε την καραντίνα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μέσα σε διάστημα 24 ωρών, με την εφημερίδα "Sun" να αποκαλύπτει πως ο κάλυψε αρχικά μία μεγάλη διαδρομή για να επισκεφτεί την αδερφή του, έπειτα πήγε στους γονείς του, ενώ ακολούθως έκανε βόλτα με ποδήλατο με έναν φίλο του.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε άμεσα στην αποκάλυψη, κάνοντας λόγο για την πνευματική του υγεία που έχει διαταραχθεί τους τελευταίους μήνες λόγω κορονοϊού και της διαρκούς παρακολούθησης που υφίσταται.

"Νομίζω πως για πολύ καιρό έμεινα σιωπηλός. Μετά από το νέο άρθρο που δημοσιεύτηκε για μένα και την οικογένειά μου, δεν έχω άλλη επιλογή από το να απευθυνθώ στον κόσμο δημόσια.

Πρόσφατα πέρασα μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου, όπου αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτό. Τώρα νιώθω πως βρίσκομαι σε κίνδυνο. Νιώθω πως η ζωή μου βρίσκεται υπό συνεχή εξέταση και παρακολούθηση χωρίς κανέναν λόγο.

Γιατί αξίζουν οι γονείς και η αδερφή μου να βλέπουν την ιδιωτικότητά της να παραβιάζεται από φωτογράφους που με ακολουθούν στα σπίτια τους; Νιώθω συνεχώς πως με παρακολουθούν.

Δεν αισθάνομαι καν ασφαλής μέσα στο σπίτι μου, γιατί θα πρέπει να αισθάνονται και εκείνοι το ίδιο; Ποιος αξίζει κάτι τέτοιο; Είμαι σε προνομιακή θέση ως πρότυπο για τα παιδιά και ως επαγγελματίας αθλητής και σας διαβεβαιώ πως δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο.

Όμως τα δικά μου αισθήματα πότε θα τα λαμβάνουν υπόψη; Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί με όλα αυτά που βγαίνουν προς τον Τύπο και ρωτά: πότε θα τελειώσει αυτό.

Σε μία εποχή που όλοι εστιάζουν λογικά στον κορονοϊό, πότε θα λάβουμε υπόψη και την πνευματική υγεία κάποιου, μία αρρώστια που επηρεάζει διαφορετικά τον κάθε άνθρωπο που υποφέρει;

Καταλαβαίνω αν ο κόσμος είναι στενοχωρημένος ή θυμωμένος μαζί μου όμως είναι σημαντικό να καταλάβουν και εμένα. Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε για τα δικά μου συναισθήματα", έγραψε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ