ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κατάρα του "Άνφιλντ" χτύπησε ξανά τον Αγκουέρο!

Manchester City's Sergio Aguero controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Σέρχιο Αγουέρο είναι ένα από τους μεγαλύτερους "κανονιέρηδες" των αγγλικών γηπέδων τη 10ετία που διανύουμε όμως όταν αγωνίζεται στο σπίτι της Λίβερπουλ γίνεται... άλλος παίκτης! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Είναι αναντίρρητα ένας απο τους κορυφαίους στράικερς που φιγουράρουν από το 2011 και έπειτα στα γήπεδα της Premier League και τα νούμερα που τον συνοδεύουν είναι ενδεικτικά: μετράει 207 γκολ σε 303 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ενώ έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 148 φορές σε 214 ματς που έχει πάρει μέρος για την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Αγουέρο, με το "κανόνι" της ομάδας του Πεπ Γουαρδιόλα να έχει όμως ένα γήπεδο όπου παραμένει για αυτόν "ταμπού" το γκολ και δεν έχει καταφέρει να "λύσει τα μάγια".

Αυτό είναι η φωλιά της Λίβερπουλ, το ιστορικό "Άνφιλντ", με τον 30χρονο Αργεντινό επιθετικό να μην καταφέρνει να σκοράρει στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής (0-0) και να φτάνει έτσι τα 10 ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο χωρίς να έχει πετύχει ούτε ένα γκολ.

Liverpool's Georginio Wijnaldum, left, and Manchester City's Sergio Aguero vie for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Georginio Wijnaldum, left, and Manchester City's Sergio Aguero vie for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο "Κουν" είναι άσφαιρος στην κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ τόσο με τη φανέλα της Σίτι όσο και με αυτήν την Ατλέτικο ενώ είναι επίσης εντυπωσιακό πως στα 700 λεπτά που μετράει στο χορτάρι του "Άνφιλντ" έχει μέχρι στιγμής μόλις 3 τελικές προσπάθειες εντός της εστίας της Λίβερπουλ!

Στο κυριακάτικο ματς των δύο ομάδων, o "Κουν" ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Μάντσεστερ όμως δεν μπόρεσε και πάλι να "σπάσει την κατάρα", καθώς δεν είχε ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία και στο 66ο λεπτό του αγώνα παραχώρησε τη θέση του στον Γκαμπριέλ Ζεζούς.

Την ίδια ώρα, μετράει 35 γκολ στις 59 συνολικά εμφανίσεις του κόντρα στους λεγόμενους Big-6 της Premier League, που τους συνθέτουν (μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι) οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ...

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ