ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η ασύλληπτη no-look πάσα του Σκόουλς στο αποχαιρετιστήριο ματς του Κομπανί

Manchester City's Vincent Kompany, left, and Premier League All Stars XI Assistant Manager Thierry Henry prior to the Vincent Kompany Testimonial at the Etihad Stadium, Manchester, England, Wednesday, Sept. 11, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City's Vincent Kompany, left, and Premier League All Stars XI Assistant Manager Thierry Henry prior to the Vincent Kompany Testimonial at the Etihad Stadium, Manchester, England, Wednesday, Sept. 11, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Βενστάν Κομπανί είπε αντίο ως παίκτης μέσω ενός σπουδαίου φιλικού στο "Έτιχαντ", με το highlight της βραδιάς να ανήκει στον παλαίμαχο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς (VIDEOS).

Η ημερομηνία είχε οριστεί πολύ καιρό πριν και το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν ξεχωριστό για τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και της Premier League γενικότερα, με τον Βενσάν Κομπανί να αποχαιρετάει οριστικά τη δράση με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή μέσω μίας σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης.

Από τη μία παίκτες που φόρεσαν και τίμησαν, όπως και εκείνος, τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και απέναντί τους παίκτες που έγραψαν ιστορία στα αγγλικά γήπεδα με άλλες ομάδες, με τον Βέλγο να μην καταφέρνει να πάρει μέρος στον αγώνα λόγω τραυματισμού της τελευταίας στιγμής και να κάθεται στον πάγκο, στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Φυσικά, η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο μέσω της φυσούνας, συνοδευόμενος από τα τρία παιδιά του, ήταν πολύ δυνατή στιγμή μέσα στη βραδιά, όπως και το πολύ ζεστό χειροκρότημα που εισέπραξε από 51 χιλιάδες και πλέον θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Highlight φυσικά στο όλο event ηταν η απίστευτη no-look πάσα που έβγαλε ο Πολ Σκόουλς για τους Τιμ Κέιχιλ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον κόσμο των social media να αποθεώνει τον παλαίμαχο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έδειξε πως... μιλάει ακόμα στη μπάλα παρά τα 44 του χρόνια.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, αυτή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με τους θρύλους της Σίτι να προηγούνται μόλις στο 2' με τον Πετρόφ, τους επίλεκτους παλαιμάχους να κάνουν την ανατροπή με τους Κιν (31') και Φαν Πέρσι (48') και τους "πολίτες" να ισοφαρίζουν ένα λεπτό πριν το φινάλε με κεφαλιά του Μπεντζανί.

"Δεν μπορείς να έχεις ένα επιτυχημένο πρότζεκτ χωρίς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε τις διαφορές μας, είναι ξεκάθαρο αυτό, όμως αν κάνουμε μαζί τέτοιες εκδηλώσεις, η πόλη γίνεται πιο δυνατή", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κομπανί, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε δει να δίνεται το όνομά του σε δρόμο, στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Σίτι.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, οι τιμές προς το πρόσωπό του δεν έχουν ακόμα τελειώσει, καθώς έξω από το γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται σύντομα να εμφανιστεί και ένα γλυπτό με τη μορφή του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θρύλοι της Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Χαρτ, Σαμπαλέτα (71' Ρίτσαρντς), Τουρέ, Λέσκοτ (82' Λούκασεν), Ντε Γιονγκ, Νασρί (77' Χάμαν), Άιρλαντ (82' Ελ Καμπαμπρί), Σίλβα (22' Μπέλαμι (61' Βασέλ), Ράιτ-Φίλιπς (71' Μπεντζανί), Αγκουέρο (28' Κομπότ (46' Κομπανί), Πετρόφ

Premier League All-Stars (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Φαν ντε Σαρ (46' Γκίβεν), Νέβιλ (35' Σάιεφ), Κάραγκερ, Κάρικ, Κόουλ, Αρτέτα, Μπατ (46' Φαν ντερ Φάαρτ), Σκόουλς, Γκιγκς, Κιν (46' Κέιχιλ), Φαν Πέρσι

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ