ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρντιόλα: "Ίσως σε 1-2 μήνες να είναι έτοιμος ο Αγκουέρο"

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 8, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 8, 2020. (Michael Regan/Pool via AP) MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για την κατάσταση του Κουν Αγκουέρο τονίζοντας ότι πιθανότατα ο Αργεντινός θα είναι σε θέση να παίξει ξανά σε ένα με δύο μήνες.

Μία από τις μεγάλες απουσίες στο ξεκίνημα της νέας σεζόν για την Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει προπονηθεί ακόμα μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο τον περασμένο Ιούνιο και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση είναι ακόμα ερωτηματικό.

Για αυτό το θέμα ρωτήθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός κόουτς μιλώντας στο BBC τόνισε ότι ο Αγκουέρο ίσως να είναι έτοιμος σε ένα με δύο μήνες.

"Γνωρίζαμε ότι ο τραυματισμός ήταν δύσκολος. Δεν έχει κάνει ακόμα μια προπόνηση μαζί μας και ο Σέρχιο δεν είναι τύπος που ξαναβρεί τη φυσική του κατάσταση γρήγορα. Έμεινε για πολύ καιρό εκτός, οπότε ίσως σε έναν ή δύο μήνες να είναι έτοιμος" αποκάλυψε ο κόουτς την Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ