ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρντιόλα: "Εύχομαι ο Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα"

FC Barcelon's coach Pep Guardiola, left, embraces Lionel Messi, from Argentina, after scores during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 5, 2012. FC Barcelona's coach Pep Guardiola will not continue as coach of the Spanish club after this season and assistant Tito Vilanova will take over. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelon's coach Pep Guardiola, left, embraces Lionel Messi, from Argentina, after scores during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 5, 2012. FC Barcelona's coach Pep Guardiola will not continue as coach of the Spanish club after this season and assistant Tito Vilanova will take over. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι με τον κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι να ξεκαθαρίζει ότι θέλει να τον δει να παραμένει στην Μπαρτσελόνα.

Για μία ακόμα φορά το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται στον αέρα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ φέρεται να έχει πει σε άτομα της εμπιστοσύνης του πως σκέφτεται να φύγει από την Βαρκελώνη και ήδη υπάρχουν πολλά σενάρια για εκείνον.

Για το συγκεκριμένο θέμα έγινε ερώτηση και στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι γνωρίζει καλά τόσο τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο Μέσι όσο και το πώς λειτουργούν τα πράγματα στην ομάδα της Βαρκελώνης. Οπότε, είναι ένας από τους ανθρώπους που μπορούν να δουν τις εξελίξεις που ερχονται.

Ωστόσο, ο Πεπ Γκουανρτιόλα προτίμησε να κάνει μία ευχή όταν ρωτήθηκε για το θέμα. "Οπως έχω πει στο παρελθόν, θα μιλήσουμε για μεταγραφές, όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Προς το παρόν, δεν θα πω τίποτε. Ομως η ευχή μου για τον Μέσι, είναι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ