ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Χωρίς τους παίκτες μου θα με έλεγαν ακόμη Fraudiola"

Manchester City manager Pep Guardiola speaks during a press conference at the City Football Academy, Manchester, England, Tuesday Dec. 11, 2018. Manchester City will play Hoffenheim in a Champions League soccer match on Wednesday. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola speaks during a press conference at the City Football Academy, Manchester, England, Tuesday Dec. 11, 2018. Manchester City will play Hoffenheim in a Champions League soccer match on Wednesday. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Μέγιστο έπαινο στους παίκτες του έδωσε ο Πεπ Γουαρδιόλα μετά την σοκαριστική ήττα από την Νόριτς με 3-2, αφού παραδέχτηκε πως εάν δεν τους είχε στο πλάι του, θα τον έλεγαν ακόμη Fraudiola.

Η εκτός έδρας ήττα από την Νόριτς πλήγωσε την Μάντσεστερ Σίτι που πλέον έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ για την φετινή κούρσα της Premier League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά από αυτήν την εξέλιξη όμως προτίμησε να επαινέσει τους ποδοσφαιριστές του για όσα έχουν προσφέρει στον σύλλογο αλλά και στον ίδιο, παρά να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως εάν δεν τους είχε στο πλάι του, οι φίλοι της Σίτι θα τον έλεγαν ακόμη Fraudiola, δηλαδή απατεώνα, όπως τον φώναζαν την πρώτη χρονιά του στο Νησί ως προπονητής των Πολιτών.

" Οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα, μου έδωσαν το πρεστίζ και το κύρος που έχω κερδίσει στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, όταν τον πρώτο χρόνο στο Μάντσεστερ με φώναζαν απατεώνα. Στην Αγγλία θεωρούσαν πως αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν θα λειτουργήσει, επειδή ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται να κάνει πολλά τάκλιν.

Οι παίκτες μου όμως μου έδειξαν τον δρόμο και μου έδωσαν το κίνητρο το οποίο έχω σήμερα. Σήμερα, λοιπόν, όλοι λένε πόσο καλός προπονητής είμαι και τους ευχαριστώ γι' αυτό".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ