ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουαρδιόλα: "Χρειάζεται κάτι ξεχωριστό για να κερδίσεις το Champions League και ακόμη δεν το νιώθω"

Manchester City manager Josep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ακόμη το "πακέτο" που χρειάζεται για να κερδίσει μια ομάδα το Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Σαχτάρ Ντόνετσκ (23/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και στις δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης παραδέχθηκε κάτι που δύσκολα θα περίμενε κανείς: Ότι η ομάδα του δεν έχει ακόμη αυτό που χρειάζεται για να κερδίσει το τρόπαιο.

"Σε αυτή την διοργάνωση χρειάζεσαι κάτι ξεχωριστό και ακόμη δεν το νιώθω. Κατάλαβα την περασμένη σεζόν πως ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το Champions League. Αυτό αισθάνομαι.

Φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε, αλλά για να κερδίσεις αυτή τη διοργάνωση δεν αρκεί η επιθυμία, ή η θέληση.

Χρειάζεται μια σειρά από συνθήκες, να έχεις εμπειρία και ακόμη δεν έχουμε αρκετή. Δεν φτάνει η θέληση του προπονητή, ούτε είναι μόνο θέμα των παικτών", τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Πρέπει να έχεις την επιθυμία - ο σύλλογος, ο πρόεδρος, ο ιδιοκτήτης, οι οπαδοί, όλοι πρέπει να δώσουν ώθηση να φτάσουμε πιο κοντά στο επόμενο επίπεδο. Όταν θα συμβεί, όλοι θα το νιώθουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ