ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα για την Σίτι"

Manchester City's manager Pep Guardiola, center, celebrates with the trophy after the English FA Cup Final soccer match between Manchester City and Watford at Wembley stadium in London, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Manchester City's manager Pep Guardiola, center, celebrates with the trophy after the English FA Cup Final soccer match between Manchester City and Watford at Wembley stadium in London, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκλεισε οριστικά την πόρτα σε υποψήφιους μνηστήρες, τονίζοντας σε συνέντευξή του πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στο κόσμο από την Αγγλία για να είναι κάποιος προπονητής (VIDEO).

Η χρονιά που πέρασε ήταν ονειρεμένη για την Μάντσεστερ Σίτι καθώς "κουράστηκε" να σπάει ρεκόρ: έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία στο Νησί που πήρε εγχώριο τρεμπλ, η πρώτη αυτή τη δεκαετία που διατήρησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας, ενώ παράλληλα έκλεισε τη σεζόν με 169 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και μάζεψε 198 βαθμούς συνολικά στις δύο τελευταίες σεζόν!

Αναμφίβολα, αρχιτέκτονας αυτής της σπουδαίας ομάδας είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα που μετράει ήδη 27 κερδισμένους τίτλους στην καριέρα του (από το 2008 και μετά που είναι πρώτος προπονητής), με τον Καταλανό να "φτιάχνει" μάλιστα τους οπαδούς των "πολιτών" ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεχίσει για αρκετό καιρό στον πάγκο της ομάδας.

"Δεν υπάρχει καλύτερος μέρος στον κόσμο για να κάνεις τη δουλειά του προπονητή από την Αγγλία. Έχω βρεθεί στην Ισπανία και στην Γερμανία, φαντάζομαι πως η Ιταλία μοιάζει πολύ με την Ισπανία, οπότε δεν υπάρχει καλύτερο μέρος.

Σε αρκετά μέρη οι οπαδοί σε αποδοκιμάζουν όταν δεν νικάς, εδώ όμως σε υποστηρίζουν πάντα. Έχω μπλε φανέλα, είμαι ένας από εσάς", τόνισε χαρακτηριστικά ο 48χρονος τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Θυμάμαι πως η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη μετά από την ήττα από την Μονακό στο Champions League, δεν πήγαμε καλά στην Premier League αλλά ο κόσμος εξακολούθησε να μας στηρίζει. Είναι το τέλειο μέρος για δουλειά. Το ένιωσα στην πρώτη σεζόν και δεν το ξεχνώ.

Τώρα είναι εύκολο να είναι κοντά σε εμένα και ξέρω πώς λειτουργεί αυτή η δουλειά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποστήριξη που είχα την πρώτη χρονιά. Για αυτό το λόγο είμαι χαρούμενος που ανταποδίδω στον κόσμο την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα και στους παίκτες μου. Τα καλύτερα έρχονται".

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Πεπ Γκουαρδιόλα στο κανάλι της Μάντσεστερ Σίτι:

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι: "Ο Γκουαρδιόλα στην Γιουβέντους; Μιλάμε για γελοιότητες"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ