ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Κλοπ δεν θα συμφωνήσει, αλλά για το πρωτάθλημα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα"

Manchester City manager Josep Guardiola appeals for a foul after Liverpool's Georginio Wijnaldum, standing, and Manchester City's Fernandinho, sitting, collided during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola appeals for a foul after Liverpool's Georginio Wijnaldum, standing, and Manchester City's Fernandinho, sitting, collided during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε πως η ομάδα του έπρεπε να νικήσει, αν ήθελε να μείνει ζωντανή στη μάχη τίτλου και πως αν η Σίτι έχανε, όλα θα τελείωναν. Εγκώμια για τον Μπερνάρντο Σίλβα από τον Καταλανό κόουτς.

Η περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 2-1 την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στο Etihad "Stadium" και δήλωσε "παρούσα" στην διεκδίκηση της Premier League, μειώνοντας στους τέσσερις βαθμούς την διαφορά από την κορυφή, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην φετινή Premier League.

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Σανέ στο 72' για τους γηπεδούχους, που είχαν προηγηθεί με τον Αγκουέρο στο 41', προτού ισοφαρίσει στο 64' σε 1-1 ο Φιρμίνο. Εγκώμια για τον Μπερνάρντο Σίλβα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είπε ότι η Λίβερπουλ είναι μια εκπληκτική ομάδα.

"Ξέραμε ότι αν νικούσαμε, θα μέναμε στη μάχη για την κατάκτηση της Premier League. Αν χάναμε, όλα θα τελείωναν. Δεν θυμάμαι άλλο πρωτάθλημα τόσο σκληρό. Υπάρχουν τόσοι διεκδικητές για το πρωτάθλημα. Είναι κοντά όλες, κάθε ματς είναι τελικός", ανέφερε αρχικά ο Καταλανός προπονητής.

"Η Λίβερπουλ είναι πρωτοπόρος, έχει προβάδισμα τεσσάρων πόντων και πρέπει να μειώσουμε την απόσταση. Σέβομαι ό,τι κάνει η Τότενα, όπως και στα τελευταία ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιστρέφει. Φυσικά και η Τσέλσι με την Άρσεναλ, οι οποίες φέτος έχουν καινούργιο προπονητή", συνέχισε ο Γκουαρδιόλα.

Μάλιστα, τόνισε πως "ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα συμφωνήσει, αλλά για την Premier League ήταν ένα καλό αποτέλεσμα".

Επιπλέον, εγκωμίασε τον Μπερνάρντο Σίλβα, αναφέροντας ότι "έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Είναι ο πιο μικρόσωμος, αλλά έδειξε πως για να παίξεις ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται να είσαι ψηλός ή να έχεις περισσότερα φυσικά προσόντα. Είναι εκπληκτικός. Είχα καιρό να δω τέτοια εμφάνιση από παίκτη. Ήταν καθαρός και έξυπνος στο παιχνίδι του. Ήταν άνετος και απέναντι στον Φαν Ντάικ".

Τέλος, κατέληξε πως "ήταν ένα αληθινό παιχνίδι για τις δυο ομάδες. Νικήσαμε μια εκπληκτική ομάδα. Ήμασταν τρομεροί από το πρώτο λεπτό. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και που μειώσαμε την διαφορά. Όλα είναι ανοιχτά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ