ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Να τους δείξουμε πως είμαστε ταλέντο, όχι λεφτά"!

Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Sheffield United and Manchester City at Bramall Lane in Sheffield, England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's head coach Pep Guardiola looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Sheffield United and Manchester City at Bramall Lane in Sheffield, England, Tuesday, Jan. 21, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η τιμωρία που επέβαλε η UEFA στην Μάντσεστερ Σίτι με διετή αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα δεν οδηγεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην πόρτα της εξόδου, με τον Καταλανό να ζητάει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση στο χορτάρι.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμώρησε την Μάντσεστερ Σίτι με δύο χρόνια αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για σοβαρή παραβίαση των κανονισμών του FFP από την πλευρά της διοίκησης των πολιτών και όλοι πλέον περιμένουν την "επόμενη ημέρα" αναφορικά με το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα και των παικτών του στο Ετιχάντ.

Ήδη τα πρώτα σενάρια που κυκλοφόρησαν, φέρνουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο στόχαστρο της Γιουβέντους, τον Ραχίμ Στέρλινγκ στο ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Σέρχιο Αγκουέρο στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης αγγλικής ιστοσελίδας "Theathletic.com", ο αρχιτέκτονας των πολιτών δεν πάει πουθενά!

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε εκτενή συζήτηση με τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο της Σίτι το Σάββατο, σε λιγότερες από 24 ώρες από τη βαριά καμπάνα εις βάρος του συλλόγου του Μάντσεστερ, και εκεί τους έστειλε το εξής μήνυμα:

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

"Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είμαστε υποχρεωμένοι να τους δείξουμε πως είμαστε χρήματα, είμαστε ταλέντο". Επιπλεον, τους ξεκαθάρισε πως πιστεύει σε αυτούς και τους ζήτησε να είναι ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο επόμενο 15ήμερο, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως μπορούν να αποκλείσουν την Ρεάλ Μαδρίτης στους "16" του Champions League.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, ο Καταλανός τεχνικός, μιλώντας με φίλους του, διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το σύλλογο το καλοκαίρι, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, με τον Γκουαρδιόλα να ξεκαρίζει πως είναι τώρα πιο αφοσιωμένος από ποτέ στους πολίτες και με έξτρα κίνητρο για να θριαμβεύσουν φέτος στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι: Απειλείται και το πρωτάθλημα του 2014
Μάντσεστερ Σίτι: Ραντεβού διοίκησης - παικτών μετά την τιμωρία από την UEFA
Όταν ο Πεπ έγινε έξαλλος και μίλησε για παραδοχή ενοχής, αν αυτή αποδειχθεί
Μάντσεστερ Σίτι: Έρχεται και αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα
Μάντσεστερ Σίτι: Δύο χρόνια αποκλεισμός από την Ευρώπη λόγω FFP
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ