ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Κανένας σεβασμός στη δουλειά μας"

Γκουαρδιόλα: "Κανένας σεβασμός στη δουλειά μας"

Υπέρ του Αρσέν Βενγκέρ τάχθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτη έλλειψη σεβασμού προς τη δουλειά των προπονητών.

Αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά μερίδας πρώην ποδοσφαιριστών και του Τύπου εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς με δήλωσή του στο " Manchester Evening News" τόνισε πως θεωρεί απαράδεκτη την αντιμετώπιση που τυγχάνει η δουλειά των προπονητών.

Ως ενδεικτικό παράδειγμα χρησιμοποίησε αυτό της Άρσεναλ και του Αρσέν Βενγκέρ, που πρόσφατα άκουσε τα... εξ αμάξης από τα βρετανικά ΜΜΕ.

“Το τι άκουσα τις τελευταίες δέκα μέρες, όσον αφορά στο πώς φέρθηκαν πρώην παίκτες και δημοσιογράφοι σε προπονητές, όπως ο Αρσέν Βενγκέρ, ήταν απαράδεκτα. Για εμένα, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς τη δουλειά μας".

"Παίρνουμε αποφάσεις κι εσείς τις αναλύετε μετά. Όμως εμείς πρέπει να πάρουμε αποφάσεις πριν”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, όντας εμφανώς δυσαρεστημένος.

Πέραν του Βενγκέρ, αποδέκτης σκληρής κριτικής έγινε και ο Λουίς Ενρίκε την περασμένη εβδομάδα, λόγω της βαριάς ήττας (4-0) των "μπλαουγκράνα" από την Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ