ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Η Τότεναμ δεν είχε τίποτα να χάσει, εμείς θα χάναμε τον τίτλο"

Manchester City's coach Josep Guardiola, left, congratulates his player Kun Aguero during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's coach Josep Guardiola, left, congratulates his player Kun Aguero during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί της Τότεναμ που τους επανέφερε στην κορυφή της Premier League και έκανε την εκτίμηση πως οι Λονδρέζοι θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους και στο Champions League.

Την περασμένη Τετάρτη η Τότεναμ χαμογέλασε παρά την ήττα της με 4-3 στο "Έτιχαντ" καθώς της έφτανε για να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, όμως τρεις ημέρες αργότερα ήταν η σειρά της πρωταθλήτριας Σίτι να πάρει το αίμα της πίσω.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επιβλήθηκε 1-0 των Λονδρέζων με το γκολ του Φόντεν στο 5ο λεπτό και επέστρεψε στην κορυφή, με τον Καταλανό τεχνικό να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως ευχαριστήθηκε την εμφάνιση της ομάδας του, έστω και αν αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες μέχρι να πάρει το τρίποντο.

"Σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας, αυτή δεν ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας. Σήμερα όμως η Τότεναμ έπαιξε χωρίς να έχει τίποτα να χάσει ενώ εμείς παίζαμε με το φόβο να χάσουμε την Premier League.

Ήταν δύσκολη η κατάσταση αλλά μου αρέσουν αυτά. Αρχίσαμε εκπληκτικά αλλά η Τότεναμ είναι μία εκπληκτική ομάδα. Με ματς που τους απομένουν θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Θα συμβεί", τόνισε ο Γκουαρδιόλα, ενώ αναφορικά με το γκολ του Φόντεν και το αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην Γιουνάιτεντ, ανέφερε:

"Τώρα που σκόραρε, είμαι ιδιοφυία! Ο Φιλ είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης και χρειάζεται να τον διαχειριστούμε σωστά. Έχει την ποιότητα να μπαίνει στην περιοχή, τον εμπιστεύομαι. Ίσως παίξει στο Ολντ Τράφορντ, θα δούμε.

Δεν ξόδεψα ούτε ένα δευτερόλεπτο σκεπτόμενος το ματς του Ολντ Τράφορντ".

Η συνέντευξη Τύπου του Γκουαρδιόλα μετά το 1-0 επί της Τότεναμ:

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ