ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Γιορτάζω τα γενέθλια με την οικογένειά μου, δεν έχω φίλους"

Manchester City's coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, Jan. 3, 2019.(AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday, Jan. 3, 2019.(AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ρωτήθηκε για τα 48α γενέθλιά του και υποστήριξε ότι τα γιορτάζει οικογενειακά γιατί δεν έχει φίλους!

Τα 48α γενέθλιά του γιόρτασε την Παρασκευή (18/1) ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Το καλύτερο δώρο για τον Καταλανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να είναι η νίκη της ομάδας του την Κυριακή (20/1) στην έδρα της Χάντερσφιλντ, αλλά η απάντηση που έδωσε στους Άγγλους δημοσιογράφους για το με ποιον θα περνούσε την εορταστική ημέρα ήταν... αφοπλιστική.

"Θα γιορτάσω τα γενέθλιά μου με την οικογένειά μου. Δεν έχω φίλους", υποστήριξε ο Καταλανός προπονητής. Μεταξύ άλλων τάχτηκε στο πλευρό του Μαρσέλο Μπιέλσα μετά το σκάνδαλο κατασκοπείας που ξέσπασε πρόσφατα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και αποκάλυψε ότι έχει ζήσει ανάλογα σκηνικά όταν ήταν προπονητής της Μπάγερν!

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ