ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για την περίπτωση φυγής του Αρτέτα: "Εάν γίνει, έγινε..."

Manchester City's assistant coach Mikel Arteta sits next to an empty seat ahead of the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Lyon at the Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's assistant coach Mikel Arteta sits next to an empty seat ahead of the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Lyon at the Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Sept. 19, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να φύγει από το πλευρό του ο Μικέλ Αρτέτα. Ο Καταλανός δεν έκλεισε την πόρτα στον βοηθό του για τον οποίο ενδιαφέρονται Άρσεναλ και Έβερτον.

Είδηση έβγαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά από τον θρίαμβο της Σίτι απέναντι στην Άρσεναλ. Οι Πολίτες επικράτησαν των Κανονιέρηδων 3-0 και ο Καταλανός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να χάσει τον άμεσο βοηθό του, Μικέλ Αρτέτα ο οποίος προορίζεται από τις Άρσεναλ και Έβερτον ως αντικαταστάτης των Έμερι και Μάρκο Σίλβα αντίστοιχα.

Ο προπονητής της Σίτι, λοιπόν, δεν έκλεισε την πόρτα στον Αρτέτα, αναφέροντας την εξής ατάκα: " Εάν γίνει, έγινε..."

Προτού, πάντως, σημειώσει την παραπάνω κουβέντα, ο Πεπ αποθέωσε τον βοηθό του λέγοντας χαρακτηριστικά: " Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της Μάντσεστερ Σίτι. Όταν θελήσει να μιλήσει είμαστε ανοιχτοί αλλά αφορά κάτι ιδιωτικό και δεν θέλω να κάνω την κατάσταση άβολη ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ