ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Μανέ: "Έίναι ότι βουτάει και ότι έχει ταλέντο"

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures from the bench during the group C Champions League soccer match between Manchester City and Atalanta at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures from the bench during the group C Champions League soccer match between Manchester City and Atalanta at the Etihad Stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σίτι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα πέταξε το καρφί του για τον Σαντιό Μανέ, απαντώντας σε ερώτηση για τα γκολ που σημειώνει στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει 1-0 από την Άστον Βίλα για την 11η αγωνιστική της Premier League, αλλά με γκολ των Ρόμπερτσον (87') και Μανέ (90'+4') έκανε την ανατροπή, επικράτησε 1-2 και διατήρησε το +6 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Με ανάλογο τρόπο επικράτησαν και οι "πολίτες" της Σαουθάμπτον, με ανατρροπή (2-1). Μετά τον αγώνα στο Etihad, ο τεχνικός της Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να σχολιάσει τον τρόπο που επικράτησε η Λίβερπουλ, με ένα ακόμη κρίσιμο γκολ του Σαντιό Μανέ.

Λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι κορυφής (την ερχόμενη Κυριακή 10/11, 18:30 παίζουν Λίβερπουλ - Σίτι), ο Καταλανός πέταξε το καρφί του για τον Σενεγαλέζο και τους "ρεντς". Συγκεκριμένα, είπε:

"Έχει συμβεί αρκετές φορές αυτό με τη Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια (σ. το γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα). Είναι επειδή έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο (σ. ο Μανέ). Μερικές φορές βουτάει, μερικές φορές έχει το ταλέντο να σημειώσει απίθανα γκολ στο τελευταίο λεπτό. Έχει ταλέντο".

Ο κυνηγός της Λίβερπουλ, παρεμπιπτόντως, δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς προσπάθησε να κερδίσει πέναλτι, αλλά ο διαιτητής τον τιμώρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Τρελή ανατροπή για Λίβερπουλ, νίκη με ανατροπή και η Σίτι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ