ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Λίβερπουλ: "Η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισα στην καριέρα μου"

Manchester City soccer team manager Pep Guardiola during a press conference in Manchester, England, Monday Oct. 21, 2019.  Man City are scheduled to play Italy's Atalanta in a Champions League clash on Tuesday Oct. 22. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City soccer team manager Pep Guardiola during a press conference in Manchester, England, Monday Oct. 21, 2019. Man City are scheduled to play Italy's Atalanta in a Champions League clash on Tuesday Oct. 22. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έπλεξε το εγκώμιο της Λίβερπουλ όχι μόνο χαρακτηρίζοντάς την ως μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο αλλά και τη δυσκολότερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ως προπονητής.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ πήραν μέρος πέρυσι σε μία από τις πιο συναρπαστικές κούρσες όλων των εποχών στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με τους πολίτες να συγκεντρώνουν 98 βαθμούς και να παίρνουν το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική σεζόν και τους κόκκινους να τερματίζουν δεύτεροι με έναν πόντο διαφορά (97) έχοντας μόνο μία ήττα σε 38 αγωνιστικές.

Φέτος, οι δύο ομάδες είναι και πάλι έτοιμες να κονταροχτυπηθούν για τον τίτλο και η 12η αγωνιστική τις φέρνει για πρώτη φορά αντιμέτωπες τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Κλοπ να θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει 9 πόντους και αυτήν του Γκουαρδιόλα για να κλείσει την ψαλίδα στους 3 πόντους.

Δύο ημέρες πριν τη μάχη του "Άνφιλντ", ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του μέσω συνέντευξης Τύπου και εκεί βρήκε την ευκαιρία για να αποθεώσει την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

"Για μένα ως προπονητή, την περασμένη σεζόν που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου.

Manchester City's head coach Pep Guardiola waves fans during the Champions League group C soccer match between Atalanta and Manchester City at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Manchester City's head coach Pep Guardiola waves fans during the Champions League group C soccer match between Atalanta and Manchester City at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αυτή τη στιγμή είναι μία από τις δυνατότερες ομάδες στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε αυτό το παιχνίδι", είπε ο Γκουαρδιόλα, που αποκάλυψε επίσης πως ο τραυματισμός του Έντερσον Μοράες στο ματς με την Αταλάντα μεσοβδόμαδα θα τον κρατήσει εκτός από το κυριακάτικο ντέρμπι.

"Ο Κλαούντιο Μπράβο είναι ένα εξαιρετικό παιδί και θα κληθεί να πάρει τη θέση του Έντερσον κάτω από τα γκολπόστ, στη μάχη μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης της βαθμολογίας της Premier League.

Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για ένα ματς τέτοιου επιπέδου", υπογράμμισε ο Καταλανός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ