ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ευχή μου να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι"

Γκουαρδιόλα: "Ευχή μου να μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διέψευσε τα όποια σενάρια ήθελαν την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει κίνηση για τον Λιονέλ Μέσι, μετά τη διαμάχη του με τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Έναν "σεισμό" προκάλεσαν στην Μπαρτσελόνα οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των Καταλανών, Ερίκ Αμπιντάλ, κατά των ποδοσφαιριστών. Κάπως έτσι, άνοιξε ένας πόλεμος με την πλευρά των παικτών να εκπροσωπεί ο Λιονέλ Μέσι.

Μετά από αυτή τη διαμάχη τα σενάρια για πιθανή αποχώρηση του Αργεντινού σταρ από το Κάμπ Νου πολλαπλασιάστηκαν. Μάλιστα το ESPN και το Athletic ισχυρίζονταν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επανασύνδεση Μέσι και Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, ο Ισπανός προπονητής με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι των Πολιτών με την Γουέστ Χαμ ξεκαθάρισε ότι ελπίζει ο Μέσι να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

"Ο Μέσι είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Θα μείνει εκεί. Αυτή είναι η ευχή μου. Δεν πρόκειται να μιλήσω για παίκτες άλλης ομάδας. Νομίζω ότι θα κλείσει την καριέρα του εκεί" τόνισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ