ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Εκπληκτική η Τότεναμ, δεν είναι μόνο ο Χάρι Κέιν..."

Manchester City manager Pep Guardiola reacts during the media conference at Tottenham Hotspur Stadium in London, Monday April 8, 2019.  Man City will play Tottenham in a Champions League Quarter Final first leg soccer match on upcoming Tuesday. (Bradley Collyer/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola reacts during the media conference at Tottenham Hotspur Stadium in London, Monday April 8, 2019. Man City will play Tottenham in a Champions League Quarter Final first leg soccer match on upcoming Tuesday. (Bradley Collyer/PA via AP) BRADLEY COLLYER/PA VIA AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα την Τότεναμ και ξεκαθάρισε πως θέλει πολύ μεγάλη προσοχή από την Σίτι καθώς διαθέτει και άλλους παίκτες υψηλού επιπέδου πέρα από τον Χάρι Κέιν.

Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ θα ανταμώσουν τρεις φορές μέσα σε 12 μέρες σε Premier League και Ευρώπη και λίγο πριν την πρώτη μονομαχία, για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League στην έδρα των Λονδρέζων, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έσταξε μέλι για την αντίπαλο της ομάδας του.

"Η Τότεναμ δεν είναι μόνο ο Κέιν, αλλά είναι μεγάλη ομάδα από όλες τις απόψεις, το έχω πει ήδη γύρω στις χίλιες φορές. Ουσιαστικά και οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League έχουν την δυνατότητα να κατακτήσουν το τρόπαιο", ήταν οι πρώτες κουβέντες του Γκουαρδιόλα, για να προσθέσει:

"Το νέο στάδιο μπορεί να παίξει το ρόλο του (σ.σ. η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδό της στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης) αλλά εμείς αν έχουμε στο μυαλό μας αυτό που είναι να κάνουμε στο γήπεδο, δεν θα μας επηρεάσει πολύ η ατμόσφαιρα.

Ξέρουμε τι μας περιμένει και πώς πρέπει να απαντήσουμε, εάν θέλουμε να προκριθούμε θα παίρνει να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο".

Manchester City coach Pep Guardiola hugs Manchester City's Gabriel Jesus at the end of during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Wembley Stadium in London, Saturday, April 6, 2019. Jesus scored the gaol in Manchester City's 1-0 win. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City coach Pep Guardiola hugs Manchester City's Gabriel Jesus at the end of during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Wembley Stadium in London, Saturday, April 6, 2019. Jesus scored the gaol in Manchester City's 1-0 win. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Κληθείς να αναλύσει περισσότερο το ματς της Τρίτης όσον αφορά στο αγωνιστικό του σκέλος, ο Καταλανός τεχνικός είπε μεταξύ άλλων:

"Η Τότεναμ παίζει πάντα με επιθετικό στιλ απέναντί μας και αν το κάνουν και τώρα, πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Πιθανότατα θα επιχειρήσουν να μας πιέσουν ψηλά και εμείς θα προετοιμαστούμε για να αντιδράσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε κάθε τρεις ημέρες και για αυτό παραμείναμε στο Λονδίνο (σ.σ. το Σάββατο η Σίτι νίκησε 1-0 την Μπράιτον σε νοκ-άουτ ημιτελικό του FA Cup που έγινε στο "Γουέμπλεϊ) για να αποφύγουμε άσκοπες αεροπορικές πτήσεις, παραμονές στο αεροδρόμιο και διάφορες μετακινήσεις.

Βγήκαμε έξω, φάγαμε μαζί το βράδυ και μιλήσαμε για αρκετά πράγματα. Πριν από το ματς πάντως δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είναι το μυαλό και το σώμα των παικτών μου. Το μυαλό είναι εκείνο που ελέγχει τα πόδια".

Photo Credits: Bradley Collyer/PA via AP, AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ