ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το Champions League"

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 8, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 8, 2020. (Michael Regan/Pool via AP) MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του Champions League και επεσήμανε ότι εκείνος και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην επίτευξή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ανώτερη από την Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασε δίκαια στην πρόκση στο Final 8 του Champions League. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει όμως ψηλούς στόχους για την ομάδα του οι οποίες φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Καταλανός κόουτς τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και πλέον θα κοιτάξουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

"Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε και να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα βήμα, αλλά αν νομίζουμε ότι μόνο αυτό είναι αρκετό, τότε θα δείξουμε ότι είμαστε μικροί. Αν θέλεις να πάρεις τίτλους, πρέπει να κερδίσεις τους μεγάλους συλλόγους.

Είναι σημαντικό που νικήσαμε δύο φορές τη Ρεάλ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει χάσει ποτέ σε νοκ-άουτ παιχνίδια. Είδαμε την ηρεμία και την προσωπικότητα με την οποία έπαιξε η ομάδα του. Εμείς, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ, από λάθη του αντιπάλου" είπε μεταξύ άλλων ο Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ