ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη Δευτέρα και το CAS"

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 8, 2020. (Michael Regan/Pool via AP)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 8, 2020. (Michael Regan/Pool via AP) MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Την αισιοδοξία του για την άρση του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξέφρασε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το ποια πιστεύει ότι θα είναι η ετυμηγορία του CAS, και δεν δίστασε να απαντήσει ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα δικαιωθεί. Θυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι τιμωρήθηκε από την UEFA, με αποκλεισμό δύο χρόνων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο 30 εκατομμυρίων ευρώ, λόγω παραβιάσεων των κανονισμών του Financial Fair Play.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Η πρόθεση είναι να παίζουμε κάθε χρόνο στο Champions League όσο καλύτερα γίνεται. Για την Δευτέρα, είμαι πολύ αισιόδοξος επειδή ξέρω και έχω ακούσει τα επιχειρήματα της ομάδας".

Μπορεί η συμμετοχή της Σίτι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την νέα χρονιά να είναι στον ''αέρα'', ωστόσο αυτήν την σεζόν διεκδικεί την κατάκτηση του τροπαίου, ούσα μία εκ των μεγάλων φαβορί.

Σε ερώτηση για το εάν θα είναι έτοιμος ο Σέρχιο Αγουέρο για τη ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 7 Αυγούστου, ο Ισπανός τεχνικός απάντησε αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ: Δύσκολα στη ρεβάνς ο Αγκουέρο
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ