ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν πρόκειται να αποσυρθώ σε 2 ή 3 χρόνια"

Γκουαρδιόλα: "Δεν πρόκειται να αποσυρθώ σε 2 ή 3 χρόνια"
2015 GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε διευκρινίσεις για το προπονητικό του μέλλον, τονίζοντας πως είναι μόνο 45 ετών και δεν προτίθεται να σταματήσει σε 2 ή 3 χρόνια από τώρα.

Μπορεί να άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του πριν μερικές ημέρες ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είναι πολλά τα "ψωμιά" του ακόμα στην προπονητική και πως βρίσκεται στην τελική ευθεία της καριέρας του, παρ' όλα αυτά μάλλον κατάλαβε και ο ίδιος ότι άλλο ήθελε να πει, άλλο βγήκε προς τα έξω και θέλησε να κάνει σχετική διευκρίνιση.

Συγκεκριμένα, ο νυν κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι, αναφερόμενος στο τι προτίθεται να κάνει στο μέλλον, είπε πως είναι μόλις 45 ετών και δεν θα σταματήσει σε 2 ή 3 χρόνια. Απλά, ανέφερε πως στα 60 του χρόνια θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο και να μην ασχολείται ακόμα ενεργά με το ποδόσφαιρο. Ως τότε βέβαια, υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος.

"Μπορείτε να με ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά με αυτή την συνέντευξη και θα απαντήσω", είπε αρχικά ο Γκουαρδιόλα, ρίχνοντας... γέφυρες για να υπάρξει το σχετικό έδαφος για να κάνει τις διευκρινίσεις του, συνεχίζοντας:

"Είπα στην συνέντευξη ότι δεν θα είμαι προπονητής στα 60 μου χρόνια. Όμως παιδιά, είμαι μόλις 45 ετών. Οπότε, δεν πρόκειται να παραιτηθώ σε 2 ή 3 χρόνια. Λατρεύω τη δουλειά μου και βρίσκομαι στο τέλειο μέρος για να την κάνω".

Βέβαια, μετέπειτα ανέφερε πως "ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε μικρή ηλικία και θέλω να κάνω και κάτι άλλο στη ζωή μου. Επομένως, είπα ότι δεν θέλω να προπονώ στα 60 μου χρόνια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ