ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του ο Σανέ, επιθυμεί να παίξει αλλού"

Γκουαρδιόλα: "Δεν επεκτείνει το συμβόλαιό του ο Σανέ, επιθυμεί να παίξει αλλού"

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, τόνισε ο Σανέ θέλει να αποχωρήσει από τους Πολίτες, κάτι που μπορεί να συμβεί αυτό ή το επόμενο καλοκαίρι.

Από το προηγούμενο καλοκαίρι παραμένει ανοιχτό το ζήτημα που αφορά το μέλλον του Σανέ. Αυτό όμως δεν θα συνεχίσει να είναι συνδεδεμένο με την Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής των Πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο 24χρονος Γερμανός δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι: "Ο Λερόι είπε ότι δεν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Αν θέλει να φύγει, αυτό θα γίνει το καλοκαίρι ή στο τέλος του συμβολαίου του. Η ομάδα τού μίλησε αρκετές φορές, απέρριψε το συμβόλαιο του και θέλει να παίξει σε άλλο κλαμπ. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αν υπάρξει συμφωνία στο τέλος της σεζόν θα φύγει. Αν όχι, θα παραμείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του".

Η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, αφού όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα, ο Σανέ παραμένει ο στόχος των Βαυαρών, που ψάχνουν ενίσχυση στα άκρα. " Θέλω μεταγραφή στα άκρα, χρειαζόμαστε περισσότερη ταχύτητα" είχε τονίσει ο Χάνσι Φλικ πριν λίγες ημέρες.

Ο Σανέ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν, αφού υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξιό γόνατο τον Αύγουστο του 2019. Στους Πολίτες βρίσκεται από το 2016 όταν τον αγόρασαν για 52.000.000 ευρώ από την Σάλκε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ