ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Αυτός είναι ο κορυφαίος τεχνικός στην Ευρώπη"

Γκουαρδιόλα: "Αυτός είναι ο κορυφαίος τεχνικός στην Ευρώπη"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να γνωστοποιήσει ποιον θεωρεί κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη. Για ποιον μίλησε με κολακευτικά λόγια ο τεχνικός της Σίτι.

Μπορεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα να κλήθηκε σε δηλώσεις πριν την αποψινή (21/2) αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό για την πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για τη φάση των "16" του Champions League, αλλά δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον... Μαρσέλο Μπιέλσα για τη συμφωνία του με τη Λιλ.

Μάλιστα, ο τεχνικός των "πολιτών" υποστήριξε ότι για 'κείνον είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, ενώ υπογράμμισε ότι έχει βοηθηθεί αρκετά απ' τον Αργεντινό κόουτς.

"Για μένα είναι ο καλύτερος τεχνικός στην Ευρώπη, επειδή έχει βελτιώσει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του. Δεν έχω ακούσει κάποιον να μιλάει με αρνητικά λόγια γι' αυτόν κι ο θαυμασμός μου είναι τεράστιος.

Γκουαρδιόλα: "Αυτός είναι ο κορυφαίος τεχνικός στην Ευρώπη"

Ακόμα, είναι άνθρωπος που με έχει βοηθήσει, ενώ μου έδινε συμβουλές κάθε φορά που είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε.

Όταν κάποιος αναφέρεται στους προπονητές εστιάζει συχνά στο παλμαρέ τους, αλλά αυτό που μετράει πραγματικά είναι η επιρροή που έχουν στις ομάδες. Είμαι χαρούμενος που απ' τη νέα σεζόν θα είναι και πάλι στους πάγκους".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ