ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έτοιμος να πει "αντίο" στη Σίτι ο Αγουέρο

Έτοιμος να πει "αντίο" στη Σίτι ο Αγουέρο

Σύμφωνα με την "Sun", ο Σέρχιο Αγουέρο ετοιμάζεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι, αν και ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2020.

Αν ευσταθεί το ρεπορτάζ της "Sun", φαίνεται πως δεν θα μακροημερεύσει στο "Etihad" ο Σέρχιο Αγουέρο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Αργεντινός επιθετικός ετοιμάζεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους "Πολίτες", αναζητώντας νέο σταθμό για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Παρά το γεγονός ότι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2020, δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο του στο Μάντσεστερ. Μάλιστα, ο ίδιος ακόμα και σε δηλώσεις του αφήνει τα πάντα ανοιχτά και δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον του.

Με βάση το ρεπορτάζ, ο διεθνής στράικερ έχει ήδη αποφασίσει να φύγει έπειτα από έξι χρόνια στην ομάδα και ένας λόγος είναι ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίον δεν φαίνεται να πολυταιριάζουν τα χνώτα τους.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλα 3,5 χρόνια και φυσικά δεν μπορεί να φύγει, αν δεν συναινέσει η ομάδα του σε κάτι τέτοιο. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στη Σίτι και σε καμία των περιπτώσεων δεν προτίθεται να τον αφήσει έτσι απλά. Αν έρθει μια (πολύ καλή) πρόταση, τότε θα το συζητήσει. Πάντως, όποια ομάδα θελήσει να τον αγοράσει, θα πρέπει να "ματώσει" οικονομικά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ