ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επιστροφή στις προπονήσεις και στο... βάθος Γιουνάιτεντ για Ντε Μπράινε

Manchester City's Kevin De Bruyne applauds the fans during the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester City at the London stadium in London, Sunday, April, 29, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester City's Kevin De Bruyne applauds the fans during the English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester City at the London stadium in London, Sunday, April, 29, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Comeback σε (χαλαρούς) προπονητικούς ρυθμούς για τον κινητήριο μοχλό της Σίτι, Κέβιν Ντε Μπράινε, που κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι απέναντι στη Γιουνάιτεντ (11/11) στο "Etihad".

Τα δύσκολα πέρασαν... Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην αγωνιστική είναι ο "εγκέφαλος" του παιχνιδιού των "πολιτών", Κέβιν Ντε Μπράινε, ο οποίος επανήλθε στην προπονητική πραγματικότητα, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο (15/8), στοχεύοντας στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους στο ντέρμπι κόντρα στη γειτόνισσα Γιουνάιτεντ, με φόντο τα κλειδιά της πόλης.

Οι οιωνοί είναι θετικοί, με την πορεία της αποθεραπείας να εξελίσσεται ομαλά για τον 27χρονο Βέλγο playmaker της Σίτι, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του εντός των τεσσάρων γραμμών, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού, Πεπ Γκουαρδιόλα, ενόψει της μάχης με τους "κόκκινους διαβόλους", για το χρίσμα του "αφεντικού" στο Μάντσεστερ.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ