ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Επίσημα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Μπράβο

Επίσημα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Μπράβο

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Χιλιανού τερματοφύλακα, Κλαούντιο Μπράβο, από την Μπαρτσελόνα έναντι 20.000.000 ευρώ.

Έλειπαν μόνον οι ανακοινώσεις, καθώς η μετακίνησή του από την Μπαρτσελόνα στη Σίτι είχε προαναγγελθεί εδώ και μία εβδομάδα, ενώ είχε δρομολογηθεί με την άφιξή του στο Μάντσεστερ, προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ.

Την Πέμπτη, ο 33χρονος διεθνής Χιλιανός τερματοφύλακας, Κλαούντιο Μπράβο, ανακοινώθηκε από τους "πολίτες", με το κόστος του deal ανάμεσα στην αγγλική και την ισπανική ομάδα να ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ. "Είμαι πολύ υπερήφανος που υπέγραψα στη Μάντσεστερ Σίτι. Γνωρίζω ότι η ομάδα "χτίζει" κάτι σπέσιαλ κι ελπίζω να είμαι μέρος των επιτυχιών που θα 'ρθουν τα επόμενα χρόνια.

Έχω παρακολουθήσει την πρόοδο της Σίτι τα τελευταία χρόνια και γνωρίζω μερικούς από τους νέους μου συμπαίκτες από το Copa America. Τώρα, θα ανταγωνιστώ με τους υπόλοιπους σπουδαίους τερματοφύλακες της ομάδας κι ελπίζω να μπορέσω να κατακτήσω πολλά τρόπαια", υποστήριξε ο Νοτιοαμερικανός στις πρώτες του δηλώσεις.

Το εγκώμιο του τελευταίας μεταγραφικής προσθήκης της ομάδας του "έπλεξε" κι ο τεχνικός αυτής, Πεπ Γκουαρδιόλα: "Ο Κλαούντιο είναι φανταστικός τερματοφύλακας κι μια άριστη προσθήκη στην ομάδα μας. Έχει εμπειρία και ηγετικές ικανότητες. Είναι ένας γκολκίπερ που πάντα θαύμαζα για πολλά χρόνια και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την απόκτησή του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ