ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Είναι πολλές οι... λίρες, Στέρλινγκ!

Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Τον ουρανό με τ' άστρα ζητάει από τη Σίτι ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με αντάλλαγμα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πολίτες".

Το ποδοσφαιρικό του βάρος σε... χρυσάφι θέλει να εισπράξει ο Ρχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος προβάλλει υπέρογκες απαιτήσεις, ώστε να ανανεώσει με την Σίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "The Times", ο 23χρονος δαιμόνιος winger -που διακρίνεται για την ταχύτητά του- δεν είναι ευχαριστημένος από τις 785.000 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως και αιτείται αύξηση της τάξης των 450.000 ευρώ τον μήνα, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, αλλά και των δικαιωμάτων διαχείρισης της εικόνας του, ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους "πολίτες", που εκπνέει σε ορίζοντα διετίας.

Ο διεθνής με τα "τρία λιοντάρια" εξτρέμ αποτελεί βασικό κρίκο στην ποδοσφαιρική αλυσίδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού την περσινή σεζόν έβαλε το λιθαράκι του στην κατάκτηση του τίτλου της Premier League, μετρώντας 33 συμμετοχές, 18 γκολ και 15 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Με πρόφαση το "καπάρωμα" της φανέλας βασικού, ο πρώην άσος της Λίβερπουλ επιθυμεί να "φουσκώσει" περαιτέρω τον τραπεζικό του λογαριασμό, προκειμένου να ρίξει άγκυρα στην "γαλάζια" όχθη του Μάντσεστερ και να "δέσει" το μέλλον του στο "Etihad" τα επόμενα χρόνια.

Μένει να δούμε, εάν οι "citizens" τελικά θα υποκύψουν στις οικονομικές πιέσεις, κάνοντας το χατήρι στον Στέρλινγκ ή ο δρόμος της πώλησης θα αποδειχθεί προτιμότερος για τις δύο πλευρές...

Πάντως, η Σίτι δεν ακολουθεί μνημονιακή πολιτική, όσον αφορά τις ανανεώσεις, αφού όποιον χρειάζεται τον κρατάει στο ρόστερ, με τα παραδείγματα των Κέβιν Ντε Μπρόινε, Νταβίντ Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Έντερσον -που ανανέωσαν... όρκους πίστης με τους πρωταθλητές Αγγλίας- να φανερώνουν τις "γαλάζιες" προθέσεις, αναφορικά με τον Στέρλινγκ, ο οποίος έχει ξεκινήσει... φουριόζος τη φετινή σεζόν, κουνώντας δίχτυα δύο φορές σε τρία παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ