ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Δεν ήθελε τον Φαν Ντάικ ο Γκουαρδιόλα

Manchester City manager Pep Guardiola gestures from the touchline during their match against Middlesbrough during their English Premier League soccer match at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Sunday April 30, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures from the touchline during their match against Middlesbrough during their English Premier League soccer match at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Sunday April 30, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP) AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το αν ενδιαφέρθηκε να φέρει τον Γενάρη τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ στη Μάντσεστερ Σίτι και το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Η Λίβερπουλ έφτασε σε συμφωνία με τη Σαουθάμπτον για τη μετακίνηση του Βίρτζιλ φαν Ντάικ στο Μερσεϊσάιντ, που γίνεται η πλέον ακριβή μετεγγραφή αμυντικού ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Τετάρτης (27/12) και η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τους "Άγιους".

Ο Φαν Ντάικ θα είναι διαθέσιμος από την 1η Γενάρη για τους "κόκκινους", θα φοράει τη φανέλα με το Νο 4 και θα είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, εισπράττοντας 180 χιλιάδες λίρες εβδομαδιαίως για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Στα δύο πρόσφατα ματς των "Αγίων" ο Ολλανδός στόπερ είχε μείνει εκτός αποστολής, γεγονός που προϊδέαζε για τις εξελίξεις. Το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο παίκτης ήταν στη λίστα και του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο ίδιος προτίμησε τη Λίβερπουλ.

Ο Καταλανός κόουτς ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο ματς με τη Νιούκαστλ και αρνήθηκε πως ενδιαφέρθηκε για να φέρει τον Ολλανδό στο Μάντσεστερ. Μάλιστα, ήταν κατηγορηματικός...

"Όχι. Όχι, όχι, όχι", απάντησε ο Γκουαρδιόλα για τον Φαν Ντάικ και το αν ήταν στη λίστα του ενόψει Γενάρη. Η Σίτι παραμένει αήττητη σε 20 ματς πρωταθλήματος, "καλπάζει" για τον τίτλο και αυτό προέχει για τον Πεπ και όλους στην ομάδα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ