ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αποχώρησε με κλάματα από το Κρίσταλ Πάλας - Σίτι ο Ζεζούς

Manchester City's Gabriel Jesus, left, competes for the ball with Crystal Palace's Andros Townsend during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park in London, Sunday Dec. 31, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Γκαμπριέλ Ζεζούς (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς τραυματίστηκε στο 11' του αγώνα Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι. Ξαναμπήκε στο ματς, αλλά στο 22' δεν άντεξε. Έπεσε στο έδαφος και ακολούθως αποχώρησε με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι για την 21η αγωνιστική της Premier League, ο Γκαμπριέλ Ζεζούς βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας με τον Τάουνσεντ. Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού φάνηκε σοβαρός, αλλά ο ίδιος ξαναμπήκε στο ματς.

Ήταν φανερό ότι δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 22', έπειτα από σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, έπεσε στο έδαφος. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής των "πολιτών" δεν άντεξε και πέρασε εκτός αγώνα, βάζοντας τα κλάματα.

(AP Photo/Tim Ireland)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ