ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ανακοίνωσε Γκιουντογκάν η Σίτι

Ανακοίνωσε Γκιουντογκάν η Σίτι

Ο Ιλκάι Γκιουντογκάν αποτελεί το πρώτο απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι επί εποχής Πεπ Γκουαρδιόλα, με τους "πολίτες" να ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον Γερμανό άσο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το πρώτο "χτύπημα" της Μάντσεστερ Σίτι επί εποχής Πεπ Γκουαρδιόλα είναι γεγονός. Οι "πολίτες" ανακοίνωσαν την δεύτερη ημέρα του Ιουνίου τη συμφωνία τους με τον Ιλκάι Γκιουντογκάν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον 25χρονο Γερμανό κεντρικό μέσο να μετακομίζει από το "Signal-Iduna Park" (157 συμμετοχές με τη Ντόρτμουντ) στο "Etihad Stadium" έναντι του ποσού των 21.000.000 λιρών.

"Είμαι ενθουσιασμένος που έχω υπογράψει για την Μάντσεστερ Σίτι. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της η καρδιά μου έλεγε να έρθω εδώ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πέρασα πολύ όμορφα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και θα ήθελα να ευχαριστήσω στο σύλλογο και τους οπαδούς για τα πέντε πολύ ευτυχισμένα χρόνια που πέρασα εκεί.

Μου έδωσαν το χώρο για να παίξω και να γίνω καλύτερος παίκτης εξαιτίας της πίστης, της υπομονής και της εμπιστοσύνης που έδειξαν σε μένα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, για να προσθέσει:

"Τώρα έχω μία νέα πρόκληση και αυτή είναι να πετύχω σπουδαία πράγματα με την Σίτι. Ανυπομονώ να δουλέψω με έναν προπονητή όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα και με κολακεύει το γεγονός πως είμαι η πρώτη μεταγραφή που έκανε ο σύλλογος αυτό το καλοκαίρι.

Ανακοίνωσε Γκιουντογκάν η Σίτι
© TWITTER/@MCFC

Μπορώ να υποσχεθώ στους φανς της Σίτι ότι θα δώσω τα πάντα για να μας βοηθήσω να κατακτήσουμε τον τίτλο και στην Αγγλία και στο Champions League. Αυτές είναι συναρπαστικές στιγμές.

Τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά μου και νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου".

Ο Γκιουντογκάν δεν θα αγωνιστεί στο Euro 2016 λόγω προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση στα τέλη Αυγούστου, δύο εβδομάδες αφότου θα έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν στην Premier League.

Παράλληλα με την ανακοίνωση των "πολιτών" για την μεταγραφή του Γκιουντογκάν και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του αγγλικού συλλόγου, ο παίκτης δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανοιχτή επιστολή προς τους οπαδούς της Ντόρτμουντ (σε γερμανικά & αγγλικά) όπου ευχαριστεί τόσο τους ίδιους όσο και τους προπονητές που είχε στους Βεστφαλούς την τελευταία πενταετία, Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ