ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αγοράζει ομάδα και στην Ινδία η Μάντσεστερ Σίτι

Αγοράζει ομάδα και στην Ινδία η Μάντσεστερ Σίτι

Οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύουν να επενδύσουν σε ομάδα της Ινδίας στα πλαίσια επέκτασης ενός δικτύου ομάδων.

Η City Football Group είναι η εταιρία που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της Μάντσεστερ Σίτι. Τακτική της εταιρίας αυτής είναι να αγοράζει μικρότερες ομάδες σε πρωταθλήματα εκτός Ευρώπης και να επενδύει σε αγορές που τροφοδοτούν την μητρική τους ομάδα, την Σίτι.

Η εταιρία αυτή ήδη κατέχει άλλες έξι ομάδες πέρα από την Μάντσεστερ Σίτι και αυτές είναι η Νιού Γιόρκ Σίτι στις ΗΠΑ, η Μέλμπουρν Σίτι στην Αυστραλία, η Γιοκοχάμα Μαρίνος στην Ιαπωνία, η Ατλέτικο Τόρκε στην Ουρουγουάη, η Ζιρόνα στην Ισπανία και Σιτσουάν Ζιούνιου στην Κίνα.

Σκοπός είναι να γίνει ακόμη μία επένδυση στην ινδική αγορά η οποία είναι αναπτυσσόμενη και στον τομέα του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Την κίνηση αυτή επιβεβαιώνει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι: " Κοιτάζουμε στην Ινδία σχεδόν δύο χρόνια. Στο τέλος της χρονιάς θα ολοκληρώσουμε την επένδυση στην Ινδία." Όσο για τα επόμενα βήματα της εταιρίας: "Δεν ξέρω τι θα γίνει σε 10 χρόνια, αλά μπορεί να έχουμε ακόμη δύο ή τρεις ομάδες..."

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ