ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγκουέρο για... πάντα στην Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City's Sergio Aguero celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Aug. 19, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Αγκουέρο AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Σίτι. Το αγγλικό κλαμπ ανακοίνωσε τη συμφωνία το πρωί της Παρασκευής.

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι τουλάχιστον μέχρι το 2021 θα είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (21/9).

Ο Αργεντινός γκολεαδόρ συζητούσε εδώ και μέρες με την ομάδα του Γκουαρντιόλα για την επέκταση του μεταξύ τους συμβολαίου και συμφωνία επετεύχθη.

Το νέο deal "δένει" τον 30χρονο άσο στο Μάντσεστερ για τα επόμενα τρία χρόνια με αυξημένες τις αποδοχές του. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό με το οποίο θα αμείβεται ο Κουν...

Υπενθυμίζουμε ότι ο διεθνής φορ αγωνίζεται για λογαριασμό των "Πολιτών" από το 2011, όταν τον είχαν αγοράσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 40.000.000 ευρώ.

Επισημαίνουμε ότι το προηγούμενο συμβόλαιο του Αγκουέρο με την Σίτι εξέπνεε το 2020 και η τελευταία ανανέωση είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2017.

ΤΟ POST ΤΗΣ ΣΙΤΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ