ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Υποδοχή στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ

Υποδοχή στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ οργανώνουν υποδοχή στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι πριν από τον αγώνα των δύο ομάδων στο Champions League με αρκετά άγριες διαθέσεις (pic).

Αυτό που θεωρείται συνήθεια στην Ελλάδα και συνοδεύεται από επεισόδια, αυτό που συμβαίνει και στην Ισπανία, αλλά σε ειρηνικό επίπεδο συνήθως, πλέον θα συμβεί και στην Αγγλία.

Όπως προκύπτει από διαδικτυακό κάλεσμα διαφόρων δημοφιλών λογαριασμών στο twitter, φίλοι της Λίβερπουλ αναμένεται να ετοιμάσουν... υποδοχή στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, όταν αυτό πλησιάσει το "Άνφιλντ" για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League μεταξύ των δύο ομάδων (04/04, 21:45).

Μάλιστα, το κάλεσμα κυκλοφορεί με τη μορφή... ηλεκτρονικού φυλλαδίου με τον τίτλο "υποδοχή πούλμαν", που ζητά από τους φίλους των "κόκκινων" να βρίσκονται δύο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα έξω από το γήπεδο, μαζί με φωτοβολίδες, σημαίες, πανό, μπύρες και βεγγαλικά, για να "τους φοβίσουμε και να τους στείλουμε πίσω με τις ουρές στα σκέλια πριν αρχίσει καν το ματς".

"Θα τους δείξουμε επ' ακριβώς τι δεν μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα", αναφέρεται μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση των "5 φορές νικητών με τους μία φορά ημιφιναλίστ".

Υποδοχή στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ