ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Χόρεψε με τους Αβορίγινες στην Αυστραλία ο Κλοπ!

Χόρεψε με τους Αβορίγινες στην Αυστραλία ο Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δοκίμασε τις χορευτικές του ικανότητες με Αυστραλούς ιθαγενείς στο Σίδνεϊ και ομολογουμένως τα πήγε καλά. Ο ίδιος έμεινε ευχαριστημένος πάντως (VIDEO).

Η Αυστραλία είναι γνωστή για το υψηλό βιοτικό της επίπεδο και για το φυσικό της περιβάλλον, το οποίο δεν το λες και το πιο φιλόξενο του πλανήτη. Η χλωρίδα και η πανίδα της περιλαμβάνει τα... πάντα που μπορούν να σε στείλουν αδιάβαστο, αυτό όμως ουδόλως απασχόλησε τη Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην χώρα των καγκουρό.

Μάλιστα, ο προπονητής των ρεντς, Γιούργκεν Κλοπ, μετά το φιλικό της ομάδας του με την Sydney FC, δοκίμασε και τις χορευτικές του ικανότητες με τους Αβορίγινες και μάλιστα έμεινε ικανοποιημένος με τον εαυτό του και τις επιδόσεις του. Επίσης, εξασκήθηκε στο ακόντιο, στο μπούμερανγκ και όχι μόνο. Πολυπράγμων ο Γερμανός κόουτς, όχι αστεία...

Υ.Γ. Το αν συνάντησε κανένα Brown Snake, tiger snake ή την "μαύρη χήρα" (σ.σ αράχνη που σε στέλνει στα θυμαράκια στο άψε σβήσε) στο χορτάρι, ελέγχεται. Το σίγουρο είναι ότι κάτι θα υπήρχε εκεί τριγύρω!

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ