ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Χέντερσον για Νταλγκλίς: "Ειναι μία τεράστια μορφή που όλοι αγαπάμε"

Liverpool's Sadio Mane, left, and Liverpool's Jordan Henderson celebrate at the end of the English Premier League soccer match between Norwich City and Liverpool at Carrow Road Stadium in Norwich, England, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool's Sadio Mane, left, and Liverpool's Jordan Henderson celebrate at the end of the English Premier League soccer match between Norwich City and Liverpool at Carrow Road Stadium in Norwich, England, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

O Τζόρνταν Χέντερσον δεν κρύβει τη χαρά του για το γεγονός πως θα παραλάβει το τρόπαιο του πρωταθλήματος από τα χέρια του Κένι Νταλγκλίς, κάνοντας λόγο για μία εμβληματική φιγούρα στην ιστορία της Λίβεπουλ.

Τριάντα χρόνια αναμονής αναμένεται να εξαφανιστούν σε λίγες ώρες από τώρα, όταν ο Τζόρνταν Χέντερσον θα σηκώσει στον ουρανό του Λίβερπουλ το τρόπαιο του πρωταθλητή Αγγλίας που κατέκτησε πανάξια φέτος η ομάδα του Κλοπ, και ο αρχηγός των ρεντς δεν κρύβει τη συγκίνησή του.

Όχι μόνο για το γεγονός πως θα σηκώσει ένα ακόμα βαρύτιμο τρόπαιο μετά από αυτό του Champions League, του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγωνλ αλλά και επειδή θα του το παραδώσει ο Κένι Νταλγκλίς που είναι συνώνυμο της λέξης θρύλος για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

"Είναι μία εμβληματική φυσιογνωμία για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, ένα τεράστιο άτομο που όλοι αγαπάμε", τόνισε με δηλώσεις του ο Χέντερσον, που αποκτήθηκε το 2011 από την Σάντερλαντ όταν ο Νταλγκλίς βρισκόταν στον πάγκο των κόκκινων, με τον 30χρονο μέσο να ξεκαθαρίζει πως η παρουσία του Νταλγκλίς την ώρα της απονομής θα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη τη βραδιά.

Liverpool's Jordan Henderson celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Jordan Henderson celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Από την πλευρά του, ο θρυλικός Κένι Νταλγκλίς, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για την πολυπόθητη ώρα της απονομής του τροπαίου στην αγαπημένη του Λίβερπουλ: "Με γεμίζει με υπερηφάνεια να ξαναδώ αυτό το τρόπαιο στο Άνφιλντ και να το παραδώσω στον Τζόρνταν Χέντερσον, τον Γιούργκεν Κλοπ, και όλους όσους σχετίζονται αυτό το σύλλογο. Ήσασταν όλοι υπέροχοι. Κάνατε πολύ κόσμο υπερήφανο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ