ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσιμίκας: "Το μεγαλείο του Ολυμπιακού με οδήγησε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης"

SUPERLEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΑΠΟΝΟΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 45ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΑΠΟΝΟΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας με post στο instagram αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που τον βοήθησε να εκπληρώσει το όνειρό του, τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

Με ένα post στο instagram ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε στη Λίβερπουλ και μετά τη συμφωνία, έγραψε:

" Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με υπερηφάνια και την ομάδα μας πρωταθλήτρια. Ένα υπέροχο ταξίδι μέσα από το οποίο βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού και του κόσμου του και με οδήγησε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης, τη Λίβερπουλ. Θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία μας. Πρώτα, τον πρόεδρο για την αμέριστη στήριξη και βοήθειά του για να εκπληρώσω το όνειρό μου. Τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους της ομάδας και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Keep on dreaming".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ενθουσιασμός για Τσιμίκα στα social media της Λίβερπουλ: "How much did he Kostas"
Η φοβερή ατάκα του Τσιμίκα για τον αδερφό του μετά τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ
Τσιμίκας: Το καταπληκτικό tweet του Bleacher Report
Τσιμίκας: Cover Photo στη Facebook Page των 37 εκατομμυρίων fans της Λίβερπουλ
Κλοπ για Τσιμίκα: "Είμαι τόσο ευχαριστημένος που τον πήραμε"
Τσιμίκας: "Υπερήφανος στη Λίβερπουλ, η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο"
Λίβερπουλ: Επίσημα στα κόκκινα ο Τσιμίκας
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ