ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τσιμίκας: "Θέλω να δουλέψω ακόμη περισσότερο και να παίζω συχνά στο πρωτάθλημα"

Τσιμίκας: "Θέλω να δουλέψω ακόμη περισσότερο και να παίζω συχνά στο πρωτάθλημα"

Ο Κώστας Τσιμίκας στις δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του κόντρα στην Στουτγάρδη δήλωσε χαρούμενος, ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος για όλες τις προκλήσεις.

Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Κώστας Τσιμίκας στην φιλική αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Στουτγάρδη (3-0) περνώντας ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Ρόμπερτσον.

Ο Έλληνας μπακ των reds στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση τόνισε ότι είναι χαρούμενος, αλλά και έτοιμος για παραπάνω δουλειά: "Νιώθω πολύ καλά και είμαι χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου. Τώρα θέλω να δουλέψω ακόμη περισσότερο και να παίζω συχνά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θέλω να είμαι έτοιμος για όλα".

Όσον αφορά την αναμέτρηση υπογράμμισε: "Τα φιλικά παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρώτα, όλοι πρέπει να είμαστε σε φόρμα, γι' αυτό προσπαθούσαμε να τρέξουμε, να δείξουμε μία καλή εικόνα και ένα σκληρό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό, ακόμη και στα φιλικά

Ήταν μία καλή απόδοση, κάναμε ό,τι κάναμε αυτές τις ημέρες στην προπόνηση. Ό,τι ήθελε ο προπονητής το κάναμε και κερδίσαμε. Θα συνεχίσουμε έτσι και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον Community Shield".

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στην Λίβερπουλ, ενώ τόνισε ότι ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σεζόν: "Οι προπονήσεις είναι σκληρές, αλλά πρέπει να προσπαθήσω πολύ με σκληρή δουλειά για να είμαι έτοιμος. Ο κάθε παίκτης με καλωσόρισε θερμά. Με βοήθησαν πολύ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο. Όλοι μαζί ελπίζουμε για το καλύτερο. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Αυτή είναι η επόμενη πρόκληση για τον Τσιμίκα"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ