ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Τρέλα" και στη Γερμανία για τον Κλοπ

"Τρέλα" και στη Γερμανία για τον Κλοπ

Η πρόσληψη του Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ απασχολεί τρομερά και τους συμπατριώτες του, με γερμανικό ΜΜΕ να φτάνει μάλιστα σε σημείο να τον συγκρίνει με τον Πάπα! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αυτή η εβδομάδα ανήκει ανήκει στον Γιούργκεν Κλοπ. Ο 48χρονος τεχνικός δεν έχει προκαλέσει ντελίριο μόνο στο Μέρσεϊσαϊντ και στα βρετανικά ΜΜΕ αλλά και στην πατρίδα του, με πολλά γερμανικά ΜΜΕ να παρακολουθούν από πολύ κοντά τα πρώτα του βήματα στη Λίβερπουλ και να κάνουν εκτενέστατες αναφορές στα ρεπορτάζ τους.

"Ο τελευταίος Γερμανός που έκανε τόσα πολλα πρωτοσέλιδα στην Αγγλία ήταν ο Πάπας", υπογραμμίζει σε δημοσίευμά της η "Die Zeit" η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων σε κείμενό της:

"Τρέλα" και στη Γερμανία για τον Κλοπ

"Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με αυτή που βρέθηκε η Ντόρτμουντ όταν την ανέλαβε ο Κλοπ το 2008. Οι Βρετανοί αγάπησαν τον Κλοπ από το 2013 που η Ντόρτμουντ έπαιξε βρετανικό ποδόσφαιρο στην πορεία τους προς τον τελικό του Champions League το 2013".

Ο τίτλος σε σχετικό κείμενο της "Tagesspiegel" (η οποιά ενημερώνει με live blog τους αναγνώστες της για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον 48χρονο τεχνικό) είναι "Έκλεισε η συμφωνία! Ο Κλοπ είναι Λιβερπούντλιαν", ενώ την ίδια ώρα η "Bild" έστειλε απεσταλμένο στο Λίβερπουλ αποκλειστικά και μόνο για τον Γιούργκεν Κλοπ.

"Τρέλα" και στη Γερμανία για τον Κλοπ
© TAGESSPIEGEL
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ