ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το "τρελό" μπόνους στο συμβόλαιο του Μπαλοτέλι με τη Λίβερπουλ!

Το "τρελό" μπόνους στο συμβόλαιο του Μπαλοτέλι με τη Λίβερπουλ!

Οι "Sunday Times" με τη βοήθεια της ιστοσελίδας "Football Leaks" αποκάλυψαν πως ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε ένα "τρελό" μπόνους στο συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ σε περίπτωση που παρέμενε... ήρεμος!

Ύστερα από μία διετία στη Λίβερπουλ (τη δεύτερη σεζόν δανεικός στην Μίλαν), ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτέλεσε παρελθόν το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νις. Ο Ιταλός στράικερ βρήκε την... υγειά του στην ομάδα της Νίκαιας, αφού έχει σημειώσει 7 γκολ σε 9 αγώνες σ' όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας για συγκάτοικο την Μονακό.

Ο 26χρονος άσος είναι γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, ο οποίος έχει βάλει εμπόδια στην καριέρα του. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν οι "Sunday Times" με τη βοήθεια της ιστοσελίδας "Football Leaks", ο Μπαλοτέλι είχε ένα "τρελό" μπόνους στο συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ σε περίπτωση που παρέμενε... ήρεμος! Οι διοικούντες τους "κόκκινους", προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, έταξαν 1.200.000 ευρώ στον "Super Mario" προκειμένου να μην ξεφύγει κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο σύλλογος ζήτησε απ' τον Μπαλοτέλι να τηρήσει τους εσωτερικούς κανονισμούς της Λίβερπουλ, δηλαδή να μην αποβληθεί περισσότερες από 3 φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, να μην φτύσει ή χτυπήσει αντίπαλο, αλλά και να μην επιτεθεί λεκτικά ή με χειρονομίες. Αν έφερε εις πέρας τη συγκεκριμένη... αποστολή, τότε θα "καρπωνόταν" 1.200.000 ευρώ επιπλέον, πέρα απ' τα 7.500.000 ευρώ που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ