ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Το αρνητικό αμυντικό ρεκόρ της Λίβερπουλ εδώ και 21 χρόνια

Liverpool's Dejan Lovren, 6, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Virgil van Dijk during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Dejan Lovren, 6, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Virgil van Dijk during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Η Λίβερπουλ δέχθηκε ξανά γκολ στην ισοπαλία 1-1 με τη Νάπολι, συμπλήρωσε 11 παιχνίδια που δεν κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και έκανε αρνητικό ρεκόρ 21 χρόνων.

Η Λίβερπουλ έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Νάπολι στο Άνφιλντ με τον Ντρις Μέρτενς να πληγώνει για ένα ακόμα παιχνίδι την αμυντική λειτουργία των "κόκκινων" στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Η είδηση φυσικά δεν είναι πως παραβιάστηκε η εστία του Άλισον, αλλά το γεγονός πως η Λίβερπουλ δέχθηκε γκολ για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις κάτι που αποτελεί και αρνητικό ρεκόρ για τα τελευταία 21 χρόνια.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Κλοπ καταφέρνει να είναι φαβορί για την κατάκτηση της Premier League ενώ παραμένει στην πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League με 10 βαθμούς.

Photo Credits: AP / Jon Super

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ