ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Το "10άρι" που θέλει ο Κλοπ από την Bundesliga

Hoffenheim's Kerem Demirbay,left,  celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and TSG Hoffenheim in Leverkusen, Germany, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Hoffenheim's Kerem Demirbay,left, celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and TSG Hoffenheim in Leverkusen, Germany, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ενίσχυση στην μεσοεπιθετική της γραμμή θα ψάξει η Λίβερπουλ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και ήδη ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεχωρίσει τον παίκτη που θέλει από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν, ωστόσο το βλέμμα των "κόκκινων" είναι ήδη στραμμένο στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, με στόχο την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη ξεχωρίσει τον παίκτη που θέλει από το γερμανικό πρωτάθλημα

Πρόκειται για τον Κερέμ Ντεμιρμπάι, τον 25χρονο διεθνή της Χόφενχαϊμ. Έναν παίκτη που γνωρίζει καλά ο Κλοπ, αφού ήταν στην δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, όταν ο Γερμανός τεχνικός καθόταν στον πάγκο της Μπορούσια.

Ο Ντεμιρμπάι γεννήθηκε στο Χέρτεν της Γερμανίας, είναι τουρκικής καταγωγής και έχει ακόμη 4 χρόνια συμβόλαιο με τη Χόφενχαϊμ, ωστόσο τα 28 εκατ. λίρες που έχει ως ρήτρα αποδέσμευσης στη συμφωνία του με την γερμανική ομάδα, τον καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό στα μάτια της Λίβερπουλ και του Γιούργκεν Κλοπ.

Εκπρόσωπος του παίκτη είναι η Arena11 sports group, που επίσης έχει τα μανατζερικά δικαιώματα των Σαντιό Μανέ και Ναμπί Κεϊτά, τη στιγμή που ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντεμιρμπάι έχει δείξει και η Έβερτον.

Στην διετία που φορά τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, ο 25χρονος Γερμανός διεθνής έχει απολογισμό 8 γκολ και 17 ασίστ σε 60 εμφανίσεις.

AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ