ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τιάγκο: "Πήρα την πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου"

FILE -- In this  Saturday, Nov. 30, 2019 file photo Bayern's Thiago controls the ball during the German Bundesliga first devision soccer match between FC Bayern Munich and Bayer Leverkusen 04 in Munich, Germany. Thiago Alcantara is joining Liverpool after ending his seven-year stint at European champion Bayern Munich. (AP Photo/Matthias Schrader, file)
FILE -- In this Saturday, Nov. 30, 2019 file photo Bayern's Thiago controls the ball during the German Bundesliga first devision soccer match between FC Bayern Munich and Bayer Leverkusen 04 in Munich, Germany. Thiago Alcantara is joining Liverpool after ending his seven-year stint at European champion Bayern Munich. (AP Photo/Matthias Schrader, file) AP

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα αφήνει την Μπάγερν Μονάχου για την Λίβερπουλ και με ανάρτησή του στο Twitter αποχαιρετά τους Βαυαρούς, όπου αγωνιζόταν από το 2013.

Έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Η Λίβερπουλ άσκησε τεράστιο πρέσινγκ στον ίδιο και στους πρωταθλητές Ευρώπης, επί σειρά μηνών, με το έντονο φλερτ να καταλήγει όπως όλα δείχνουν σε ποδοσφαιρικό γάμο.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική ιστοσελίδα Athletic, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του 29χρονου Ισπανού επιτελικού μέσου έναντι του ποσού των 30.000.000 ευρώ και το μόνο που απομένουν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal.

Ο Τιάγκο φρόντισε να αποχαιρετήσει την Μπάγερν με ανάρτησή σου στο Twitter: "Πήρα την πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου. Θα κλείσω το κεφάλαιο αυτό στην ομάδα όπου μεγάλωσα ως παίκτης για επτά χρόνια. Έζησα επιτυχίες, χαρές, αλλά και δύσκολες στιγμές. Όμως είμαι περήφανος που έφτασα στο Μόναχα ως νέος γεμάτος όνειρα και τώρα θα φύγω απολύτως ολοκληρωμένος με μία ομάδα, μία ιστορία και μία κουλτούρα.

Έμαθα να αγαπώ την παράδοση και τώρα ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ. Mia san mia. Έζησα απίστευτες στιγμές σε αυτή την πόλη και στην Allianz Arena με την βαυαρική μου οικογένεια. Η απόφασή μου είναι καθαρά αθλητική. Ως ποδοσφαιριστής θέλω να αναπτύξω περισσότερο τον εαυτό μου. Η Βαυαρία θα είναι πάντα το σπίτι μου. Σ' ευχαριστώ Μπάγερν" ανέφερε συγκεκριμένα σε βίντεο.

Πάντως, στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και την Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ ερωτηθείς για τον Τιάγκο απάντησε: "Όλα αυτά για τον Τιάγκο, μπορώ να τα απαντήσω μόνον όταν ανακοινωθεί ή όχι. Πρέπει να περιμένουμε λίγο. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Δεν έχουμε κάτι να πούμε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ