ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τεράστιο πλήγμα με Λαλάνα για Λίβερπουλ

Τεράστιο πλήγμα με Λαλάνα για Λίβερπουλ

Άτυχος ο Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος τραυματίστηκε στο μηρό και μπορεί να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για τρεις μήνες. Τεράστιο πλήγμα για τη Λίβερπουλ.

Πονάει ο Λαλάνα, μαζί του "πονάει" και η Λίβερπουλ. Ο άσος των ρεντς τραυματίστηκε στο μηρό στον πρόσφατο τελικό του Audi Cup με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μόναχο και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, που μπορεί να φτάσει και τους τρεις μήνες.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, επιβεβαίωσε πως ο Άγγλος χαφ μπαίνει στα... πιτς για ένα δίμηνο, έστω και αν αγγλικά ΜΜΕ είναι πιο απαισιόδοξα και κάνουν λόγο για τρεις μήνες. Όπερ σημαίνει ότι χάνει τα ματς με Χοφενχάιμ για τα playoffs του Champions League και ματς για την Premier League με Γουότφορντ, Κρίσταλ Πάλας, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

"Η ζημιά είναι τέτοια που θα κρατήσει τον Λαλάνα εκτός δράσης για δύο μήνες και όχι για δύο εβδομάδες, όπως πιστεύαμε στην αρχή. Περιμένουμε να δούμε. Είναι ένα παιδί με συμπεριφορά τρομερή και άκρως επαγγελματική.

Πάντα επιστρέφει νωρίς από τραυματισμούς όσο διάστημα βρίσκομαι εδώ", ανέφερε ο Κλοπ, μεταφέροντας τα άσχημα μαντάτα για τον ποδοσφαιριστή του και καλείται πλέον να βρει τις λύσεις εκ των έσω.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ